Jeszcze w tym miesiącu Gucci planuje otworzyć nową restaurację Osteria da Massimo Bottura w Seulu. Jest to czwarta globalna lokalizacja restauracji.
Restauracja Gucci Osteria oferuje niezwykłe doznania kulinarne. Menu ma na celu połączenie kultury włoskiej i koreańskiej, w tym pozycji takich jak ogród w Seulu i lato na Adriatyku, a także zawiera autorskie dania Emilia Burger i Tortellini z kremem Parmigiano Reggiano. Menu opracowują cieszący się międzynarodowym uznaniem szef kuchni Massimo Bottura, Karime Lopez – szef kuchni Gucci Osteria Florence oraz szef kuchni Seulu Hyungkyu i szef kuchni David Cardellini.
Wystrój wnętrz ma podobną estetykę do Gucci Osteria Tokyo. Lampy sufitowe, parkiet i kolorową marmurową mozaikę tarasu. Dodatkowo za witrażowymi drzwiami ukryta jest prywatna jadalnia, która może pomieścić osiem osób. Przestrzeń ta, nazwana Pomieszczeniem Luster, wyposażona jest w antyczne lustra ścienne, które tworzą scenerię dla ekskluzywnych doznań kulinarnych.