brak kategorii

Cukinia, kolendra i komosa ryżowa na trzy sposoby według Cooka.pl

10.06.2017 Paulina Kosim

Cukinia, kolendra i komosa ryżowa na trzy sposoby według Cooka.pl

Podobno zakupy spożywcze najczęściej składają się z 10 podstawowych produktów, do których jesteśmy przyzwyczajeni. To właśnie one zazwyczaj lądują w naszych koszykach zakupowych. Muszę przyznać, że jeszcze niecałe 4 miesiące temu też tak miałam, a moje zakupu składały się najczęściej z pieczywa, wędliny, sera żółtego. Wtedy nie pomyślałabym, że dzisiaj będę wychodzić z pięcioma siatkami zakupów na cały tydzień, które w 80% składają się z warzyw. I mogę śmiało powiedzieć, że nie wyobrażam sobie nie mieć w kuchni cukinii, kolendry i komosy ryżowej. Postanowiłam więc popracować trochę na tych produktach i dzisiaj przychodzę do was ze kilkoma daniami. Będzie bezglutenowo, pysznie i zdrowo.